zaterdag 7 mei 2016

Hard werken

Afgelopen dinsdag hebben we hard gewerkt. Een hele middag en een avond werken we aan de vervolmaking van ons stuk. Met name het script wordt afgewerkt en daarna wordt er ook nog gerepeteerd. Het valt nog niet mee een goed lopend geheel te fabriceren met de scènes die we hebben geímproviseerd. Maar we komen er uit. Het wordt een stuk in een stuk. De twee broers werken aan een stuk over hun familie en over zichzelf en al werkend komen de verschillen en gelijkenissen tussen de beide broers boven.

Crowdfunding
Tegelijkertijd loopt onze crowdfunding actie op voordekunst.nl ook behoorlijk goed. Nog een week te gaan en we zijn halverwege het streefbedrag. Wil je ons steunen ga dan naar voordekunst.nl via de link hieronder:
https://www.voordekunst.nl/projecten/4466-broers-1

Reserveren
Reserveren kan natuurlijk ook, de voorstelling Broers speelt van zondag 22 t/m zaterdag 28 mei. Eerst drie dagen op de Oostzeedijk 316 in 't Pakhuis, dan twee dagen in Cretopia/Toko 51 op de West-Kruiskade 51. Voor deze eerste vijf voorstellingen kun je reserveren via www.hoenu.nl. De voorstelling kost daar € 10,-.

Het Lachende Varken
De laatste twee voorstellingen zijn speciaal want inclusief een biologisch/vegetarisch drie-gangen-diner in Buurtkantine Het Lachende Varken, Vlinderstraat 3 in Rotterdam. Daar kost de voorstelling € 32,50. Reserveren via Het Lachende Varken, telefoonnummer 010-4116148.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten