maandag 9 januari 2017

Wegens succes geprolongeerd: De soldaat facteur en RachelIn de zomer van 2015 speelden Tessa Naber en Bart van Ree de voorstelling De soldaat facteur en Rachel in de Tuin op de Pier en in de tuin van architectenbureau Mecanoo. In de open lucht voerden ze het publiek dwars door de tuinen en door de ontroerende geschiedenis van twee mensen. Een vrouw en een man die hun geliefde verliezen in de Eerste Wereldoorlog in Vlaanderen.

Ongeveer honderd mensen zagen de voorstelling en waren onder de indruk. Van het verhaal, van het spel, van de locatie. Nu is het tijd voor een vervolg. Tessa en Bart spelen nogmaals deze succesvoorstelling, maar nu in een intieme versie. Dicht op het publiek, in de Rotterdamse Salon, in het Zakkendragershuisje.

Op twee prachtige historische locaties spelen we dit stuk opnieuw. Begin februari en daarom niet buiten maar binnen. Een totaal nieuwe ervaring. Het publiek dicht op de huid van de spelers. Tegenover de weidsheid van de voorstellingen op de tuin staat nu de intimiteit van een kleine ruimte.

Twee kleine mensen verloren in een grote oorlog. Reserveer nu je kaarten!

Vrijdag 10 februari 2017
De Rotterdamse Salon
Meer info en reserveren

Za 11 en Zo12 februari 2017
Het Zakkendragershuisje
Meer info en reserveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten