woensdag 1 januari 2014

Reserveren nu mogelijkHet is nu mogelijk te reserveren voor de eerstvolgende voorstelling van Het Vermoeden: Philip Glass koopt een brood.

In de winkel van La Vita è Bella speelt Stichting Het Vermoeden het absurde theaterstuk Philip Glass koopt een brood. Waarin de spelers spreken zoals de muziek van Glass klinkt. Omlijst met heerlijke Italiaanse delicatessen. Dubbel genieten dus. Waan jezelf midden in januari in een bakkerij op het zomerse Sicilië. 

Theaterstichting Het Vermoeden 
Een theaterstichting die bijzondere producties maakt, altijd op locatie. Ditmaal in de winkel van La Vita è Bella Catering aan de Oostzeedijk in Kralingen. Spelers: Pim Dumans, Barry Kors, Marina Meijers en Adrie van Wijk. Tekst: David Ives. Vormgeving: Gerda Brinkman. Regie: Fedde Spoel 

La Vita è Bella catering 
Sinds 2006 bestaat deze Italiaanse speciaalzaak in Kralingen. Peppe en Linda zijn twee rasechte Sicilianen die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Trots op hun Italiaanse nationaliteit willen ze hun enthousiasme voor dit land graag met u delen. Ze importeren uitsluitend ambachtelijke producten afkomstig van kleine, overwegend familiebedrijven. 

Te zien 
Theatervoorstelling met Italiaanse antipasti, wijn en ter plekke vers bereide pasta 
Vrijdag 17, zaterdag 18, donderdag 23 en vrijdag 24 januari, 19.30 uur 
La Vita è Bella, Oostzeedijk Beneden 229, 3061 VT Rotterdam 
Prijs: € 39,95 all-in. 
Kaarten en reserveren: www.hoenu.nl 
Informatie: feddespoel@feddespoel.nl, 06 41212 449

Met dank aan de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur en Deelgemeente Kralingen/Crooswijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten